fbpx

Vennligst bruk pc!

Vi takker for henvendelsen!

Vi har gleden av å gi tilbud på komplett innhold til forespurt SMB-kampanje.

Vi deler tilbudet i tre hoveddeler:

Foto
Film
Tekst

Vi presenterer også teamet som vil arbeide med oppdraget fra oss, og gir til slutt et kostnadstilbud.

Foto

Foto er helt avgjørende for at en longread skal fungere. Store bilder, skarpt fokus og beskrivende innhold ligger i bunn for en god leseropplevelse. Vi mener likevel det aller viktigste med et godt bilde er at det forteller en historie, fanger et øyeblikk og vekker følelser.

Et godt bilde KAN faktisk si mer enn tusen ord.


Etterbehandling og redigering av bilder er ofte nødvendig. På den måten kan bildets selvstendige fortelling understrekes, utheves og forsterkes.

Film & levende bilder

Levende bilder er det kraftigste virkemiddelet på en digital flate. I en longread der filmen er uten tekst stilles det ekstra krav til filmens evne til å dra leseren inn i et tema, univers eller følelse. Superlativ leverer et bredt spekter av filmproduksjon, og har det siste året levert flere looper og karuseller tilpasset longread-formatet.

Vi leverer filmproduksjon til en rekke ulike bransjer, som industri, finans, reiseliv, sport og underholdning.

Se gjerne disse filmene for et inntrykk av hvordan vi løser ulike formater, og bildene vi skaper for noen av våre industrikunder.

Tekst

En drivende god tekst er alltid det bærende elementet i en longread. Leseren må bli tatt med gjennom en spennende reise.

For å klare å holde på leseren gjennom en lang artikkel, må tekstforfatteren beherske alle grunnleggende elementer i skrivekunsten.

Longread

Longread er et spesielt format, som kombinerer nyhets- og reportasjejournalistens teft for aktualitet og nyhetskriterier, featurejournalistens cliffhangers og kunstneriske virkemidler, og den klassiske forfatterens dramaturgi og fortellermåte.

Superlativ leverer tekstinnhold til alle disse sjangrene.

Teamet ditt

Hans Kristian Lahus

Prosjektleder og tekstforfatter

Hans Kristian har bred erfaring med prosjektledelse fra en rekke bransjer. Han arbeider i et høyt tempo, samtidig som han tar seg tid til å lytte og komme nær kunder og oppdragsgivere. Hans Kristian har bred bakgrunn som journalist og tekstforfatter.

Han har ledet flere tilsvarende prosjekter, utviklet longreadformatet hos andre kunder, og kjenner godt til Schibsted sine flater.

Hans Kristian er godt kjent i næringslivet i regionen, og har spesielt god kjennskap til Sparebank1 Telemark. Vi tror også det er en fordel med en prosjektleder og tekstforfatter som er vant til å skrive næringslivssaker.

Heidi Jensen

Grafisk designer
Heidi vil bidra på etterbehandling av bildematerialet, og kan også tilrettelegge sluttproduktet for analoge flater dersom det er aktuelt for kunden.

Bcl Thawng

Fotograf og Filmprodusent / Webutvikler

Med sitt unike blikk for detaljer, skaper Thawng magien. For kunden er det alltid en fordel at han både filmer, klipper og redigerer. Det gjør at han har kundeopplevelsen i tankene allerede når han er i felten, noe som alltid gir et bedre sluttprodukt.

Med sin informatikkutdannelse med spesialkompetanse på koding, kan Thawng bidra med rådgiving inn mot justeringer på malen og tilpasse innholdet deretter. Videre kan Thawng konvertere og tilpasse innholdet til andre digitale flater, som sosiale medier.

Vi har gleden av å tilby følgende pris som inkluderer:
Tekst
Film
Foto

Totalpris

kr 19.500
  • Pris oppgitt eks. mva.​
  •  
  •  
Per artikkel