Historien bak Superlativ

I det herrens år 2006 så Superlativ Media dagens lys. Dog var dette bare en forsiktig start og det var usikkert hvilken retning byrået ønsket å gå. Etter et par år tok Superlativ som reklamebyrå form med utvikling og produksjon av både desing, profilutvikling, nettsider og trykksaker. Men å kun ”shoppe” trykksaker var ikke tilfredstillende. Vi ønsket å trykke selv. Det skulle være kvalitet, raskt og rimelig levert våre kunder.
Dette ble også et konkurransefortrinn siden kundene ofte fikk sine trykksaker samme dag som bestillingen kom inn. Like ofte ble varene tilkjørt, enten til bedriftsadressen eller hjem til kunden.
For å bygge opp en egen maskinpark krevdes det kapital. Dermed ble hver inntjente krone investert tilbake og litt om litt ble det handlet inn større og større maskiner. I 2012 ble avdeling Ulefoss skilt ut som et eget digitaltrykkeri. Selve reklamebyrået ble flyttet til Bø der det eksisterer den dag i dag. Men tidene endrer seg. I rekordfart. Trykkeriet på Ulefoss ble faset ut ved årskiftet 2020 og et forpliktende samarbeid med ETN ble inngått.

I Bø har grafisk design, tekst/ide og arbeid på digitale flater vært oppskriften på suksess. Sammen med våre dyktige ansatte bygger vi nå lokal kompetanse innenfor byråets ulike fagfelt. Vi kan i dag skilte med designere på både analoge og digitale flater, egne tekstforfattere, inhouse fotograf av stillbilde og video, egen strategi og kommunikasjonsekspert, nettside designer og utviklere.
Vi har fokus på service og kundetilfredshet. De aller fleste av våre kunder har vært med oss i en årrekke. Det vitner om at vi har gjort en god jobb. Det er kun når kunden kommer tilbake vi klapper oss selv på skulderen og sier godt jobba.
Vårt mantra er omtrent det samme. Ingen kan selge våre produkter og tjenester som fornøyde kunder.

Jan Arve AndersenDaglig Leder

Klar til å ta et steg og samarbeide?