fbpx

Superlativ spisser kompetansen på digital markedsføring

Stian er vårt nye tilskudd i Superlativ Media. Han har økt vår kompetanse innenfor digital markedsføring, slik at vi kan tilby våre kunder et bredere spekter av produkter og tjenester. Søkemotoroptimalisering, sosiale medier og analyse er tjenester vi nå kan tilby våre samarbeidspartnere. Dette er verdifulle verktøy og produkter for våre samarbeidspartnere, som kan øke synligheten på digitale flater. 

Hvorfor søkemotoroptimalisering? 

Målet med søkemotoropimalisering er å få så mange relevante besøkende til din nettside. Da er det utrolig kjedelig å være på side 5 eller ha konkurrentene dine rangert over deg på Googlesøket. Vi har tilgang til digitale verktøy, slik at vi kan legge til rette for at din bedrift scorer høyt på google og analysere besøksresultater. Denne jobben gjøres jevnlig og det sørger for at søkemotorer fra Google registrerer at nettstedet oppdateres, og har relevant innhold for brukeren.

Hva kan vi gjøre for deg?

 

  • Optimalisering av nettside
  • Søkeordanalyse
  • Analyse av nettside

Vi har gjort søkemotoroptimalisering for Elektropluss. Jobben resulterte i at søk på “elektriker telemark”, ga Elektropluss Telemark plass foran sine konkurrenter. Dette gir Elektropluss Telemark et stort konkurransefortrinn til fordel for sine konkurrenter på nett.

Vil du skinne på Sosiale Medier?

Sosiale Medier legger til rette for at bedrifter kan markedsføre seg selv, og gi innblikk til sine følgere på sine sosiale flater. Vi har inntrykk at bedrifter har nok med å ta seg av den daglige driften, og sosiale medier blir ikke fulgt opp slik man ønsker.

Vi bistår med:

 

  • Veiledning angående kreativt innhold
  • Planlegging av aktivitet på SoMe
  • Drifting av dine kontoer 
  • Annonser på dine sosiale flater
  • Grunnleggende kurs i Facebook og Instagram

Vi tilbyr analyse av din nettside

Vi har tilgjengelig gode verktøy som hjelper å analysere og måle virkningen av aktiviteten på din hjemmeside. Vi kan også bruke Google Adwords for å opprette kampanjer og annonser på Google sine flater. Dette er en super måte å markedsføre dine produkter rundt på nettet, som videre kan føre potensielle kunder inn på nettsiden din.