fbpx

WERA satser på Superlativ

– Dette er et strategisk viktig grep for oss, når vi nå tar en markant posisjon i fylket. Med Superlativ Media på laget styrker det begge parter både faglig og kompetanse- messig. Vi ser spennende synergier med dette grepet, og når vi fikk muligheten til å gå inn som eier i Superlativ Media var dette et riktig valg, sier daglig leder i Wera AS, Kjersti Hole Haatveit. 

– Vi ser fram til å bli med i Wera-familien, sier daglig leder i Superlativ Media, Hans Kristian Lahus. – Dette blir et viktig strategisk grep for Superlativ Media. Vi får et større miljø å trekke veksler på, og ser at vi allerede nå kan utfylle Wera på filmproduksjon, strategisk rådgivning og digital satsing. For oss er det et viktig mål å ta en sterk posisjon innen vår bransje i Telemark og Vestfold i årene fremover. Vi er så heldig å ha dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset sammen, og som trigges av å levere utover det kundene våre forventer. 

Daglig leder i Superlativ Media, Hans Kristian Lahus

– Vi ser på dette som et riktig og spennende grep for Superlativ Media. Ved at Wera kjøper aksjene sikrer dette trygghet og stabil drift for våre ansatte og kunder framover. Vi skal fremdeles være på plass i Bøgata, Ulefoss og Seljord, sier eier Jan Arve Andersen. Superlativ Media AS har i over 10 år etablert seg som et fullservice reklamebyrå i Midt- og Vest-Telemark. Filosofien har alltid vært den samme: Ingen selger våre tjenester og produkter bedre enn fornøyde kunder. Derfor har vi vært opptatt av å ikke gjøre forskjell på kunder, uansett størrelse. 

360 graders kommunikasjonshus 

Vi tilbyr alle tjenester innen digital kommunikasjon, reklame, posisjonering, mer- kevarebygging, webutvikling og fysiske produkter. Nå gleder vi oss til å være enda tettere på markedet i øvre del av fylket, og sammen med flinke folk i Superlativ Media bidra til å videreutvikle den gode posisjonen selskapet har. 

– Vi er veldig glade for å få Superlativ Media inn i Wera-familien, og gleder oss til å jobbe tettere med dem. Vi er ambisiøse og har blant annet som mål å bli regio- nens ledende digitale kommunikasjonshus, avslutter Kjersti Hole Haatveit.